Voor wie? Klachten waarmee u zich kunt aanmelden Hoe wordt er in deze praktijk gewerkt? Over mij TherapieŽn De behandeling, tarieven en bereikbaarheid Heeft u vragen?


drs Lucienne Toonenlucienne Toonen

Ik ben afgestudeerd in de psychologie en pedagogische wetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aaansluitend een aantal postdoctorale opleidngen gedaan, waaronder GZ Psychologie en een vierjarige opleiding Cognitieve Gedragstherapie.

Daarna heb ik bij verschillende arbeidsorganisaties gewerkt en richtte mij op de problematiek binnen het werkveld, collega's, managers in de vorm van individuele begeleiding en trainingen. In 2003 ben ik een psychologenpraktijk gestart in zowel Breda als Beuningen bij Nijmegen.

Naast werkzaam te zijn in de praktijk, verricht ik ook werkzaamheden in verschillende instellingen die gericht zijn op de psychiatrische problematiek. Voorbeelden zijn : verslavingskliniek, GGZ instelling gericht op multiculturele problematiek en Pro Persona gericht op cognitieve achterstand met ernstige psychiatrische problematiek (open en gesloten instelling).

Ik heb een pragmatische instelling, ben empathisch en redelijk direct en vind de veiligheid, het op zijn of haar gemak voelen van de cliŽnt(e) erg van belang. De gesprekken vinden plaats in een goede sfeer, waarin de cliŽnt(e ) zich prettig voelt, zodat er voldoende ruimte en veiligheid ervaren wordt om open te kunnen zijn.Registratie en/of verworven kennis:
  • GZ-psycholoog (BIG)
  • NIP psycholoog
  • Cognitief gedragstherapeut
  • EMDR therapeut
Lidmaatschap:


Praktijkadres Beuningen


Contactgegevens


Postadres
Constantiuslaan 25 Telefoon 024 6753930 Constantiuslaan 25
6642BR Beuningen Mobiel 06 53615370 6642BR Beuningen
Email info@psychologenpraktijktoonen.nl