logo

 

 

 

        Psychologen en Psychiater

Psycholoog in de regio Beuningen Nijmegen

Psychotherapie

Cognitieve gedragstherapie (CGt) is een combinatie van twee vormen van psychotherapie: cognitieve therapie en gedragstherapie. In cognitieve gedragstherapie worden het gedrag en de gedachten die de problemen in stand houden, besproken en behandeld.

Clientgerichte therapie

Clientgerichte therapie is gericht op duurzame persoonlijkheidsverandering. Het gaat om een proces van groei en ontwikkeling. Hierdoor worden niet alleen klachten affectief bestreden, maar kunnen de algemene levenstandaarden in termen van geluk, zingeving en gezondheid verhoogd worden.

Schema therapie

Schematherapie helpt bij de oorsprong van uw gedragspatronen te doorgronden en te veranderen. De invloed van ervaringen uit uw jeugd op uw patronen en dagelijks leven wordt onderzocht.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident.

Farmacotherapie

Farmacotherapie houdt in, dat ernstige psychiatrische klachten kunnen worden behandeld met behulp van medicijnen, welke psychofarmaca wordt genoemd.

Apps & E-health

Via Telepsy bieden wij online therapie aan voor de meest voorkomende psychologische klachten. Deze zijn opgezet als zelfhulpprogramma’s volgens het stramien van cognitieve gedragstherapie. Waar gewenst en mogelijk combineren we face-to-face gesprekken met deze E-Mental Health programma’s.

Wat doen we niet?

Ernstige verslavingsproblematiek en o.a. behandeling van psychoses en schizofrenie.

Praktijkadres Beuningen (Nijmgen)

Constantiuslaan 25
6642 BR Beuningen (bij Nijmegen)

Contactgegevens

Telefoon 024 6753930
Mobiel 06 53615370
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Constantiuslaan 25
6642 BR Beuningen